Anunturi comuna|

COMUNA PALANCA, titular al proiectului „Reabilitare şi modernizare drumuri săteşti afectate de pagubele produse în urma calamităţilor în sat Ciugheş şi sat Popoiu, comuna Palanca, judeţul Bacău”, propus a se realiza în com. Palanca, judeţul Bacău, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, că nu necesită evaluarea impactului asupra mediului şi nici evaluarea adecvată.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău din Str. Oituz, nr. 23, în zilele de luni până joi, între orele 8:00 – 16.30 şi vineri între orele 8:00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window